Ювентус отново поведе с 4 точки преднина в Калчото,

...
  Ювентус отново поведе с 4 точки преднина в Калчото,
Коментари Харесай

Ювентус с важен успех срещу Милан

  Ювентус още веднъж поведе с 4 точки преднина в Калчото, откакто прекърши Милан с 3:1 в 30-ия кръг.

Няколко часа по-рано Наполи приключи единствено 1:1 при визитата на скромния отбор на Сасуоло. Юве има 78 точки, а Наполи е със 74. Трети е Рома с 60, следвана от Интер с 58, Лацио с 57 и Милан с 50.

  Пауло Дибала откри резултата още в 8-ата минута, откакто с удар отвън наказателното поле откри десния ъгъл. Вратарят Донарума не съумя да реагира по най-хубавия метод, откакто минути по-рано избави различен рисков изстрел, само че на Гонсало Игуаин.

  20 минути по-късно Леонардо Бонучи наказа бианконерите, откакто се разписа след центриране от корнер и направи 1:1, с цел да постави завършек на серията от 10 следващи мача без позволено попадение. В 55-ата минута Джанлуиджи Буфон предотврати нов гол за Милан, въпреки и благодарение на гредата. Ударът на Хакан Чалханоглу беше избит от опитния вратар, по-късно се отклони в гредата.

  Но макар тези шансове в края на мача Юве сподели, че е по-опитният и рутиниран тим. Хуан Куадрадо, който таман се върна след интервенция, направи 2:1 в 79-ата минута, а немският полузащитник Сами Кедира оформи крайното 3:1 в 87-ата. Кедира асистира и за второто попадение, откакто получи топката на левия фланг, центрира, а Куадрадо изпревари бранител на Милан и с глава я прати в мрежата. От същото място подаде Дибала за втория гол, само че този път върна топката към центъра на наказателното поле. Отсеченият удар на Кедира, ориентиран и тъкмо до гредата, не остави късмет на Донарума.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР